Coeliacs için pasta, kolay tarifi



Çölyak hastaları için bu kek tarifi intoleransı lezzetli bir pasta gluten o insanları zevk için, ancak herkesi  Seo hizmeti edecektir.

Coeliacs için pasta, kolay tarifi
Coeliacs için 1 Sünger kek
2 Çölyaklılar için bir pasta yapmak için Reçete
3 Tavsiyemiz
Coeliac için kek
Giderek daha fazla insan çölyak hastalığı veya glutensiz intoleranstan muzdariptir, bu yüzden size herkese, çölyakına ve hoşlanmayacak olanların zevk alacağı coeliacs için bu tarifi sunuyoruz.

Glutensiz hamur işleri yapmak için  Kurumsal Seo unu, mısır unu, pirinç unu kullanabiliriz, bu da bütün aile için bisküvi, kekler hazırlamamızı sağlar.
Glutensiz tatlılar için, özel pişirme unu kullanmalıyız (ekmek unu ile karıştırılmamalıdır, proceli ... un unlu unları).
Mısır unu mısır nişastası ile karıştırmamalıyız, onlar farklı şeyler.
Çölyaklılar için bir pasta yapmak için tarifi
maddeler:
300 gr mısır unu.
200 ml süt
100 ml yağ.
Bütün şeker 100 g.
4 yumurta
1 paket kabartma tozu.
Saf kakao 3 yemek kaşığı.
Vanilya esansının 1 çorba kaşığı.
Şeker glace örtecek (isteğe bağlı)
Coeliacs için bir pasta nasıl yapılır:

Derin bir kapta, kremsi beyazımsı bir karışım elde edinceye kadar yumurtayı şekerle dövün.
Süt, yağ ve vanilya ekleyin ve iyice karıştırın.
Un ve mayayı eklerken karıştırmaya devam ediyoruz.
Homojen bir macunumuz olduğunda  Seo uzmanı kakaoyu fırlatır ve her şey iyi bir şekilde bütünleşene kadar karıştırırız.
Bir kalıbı yağlayın ve un ile serpin ve hazırlanmış makarnayı fırlatın.
Ön ısıtma fırını 180 derecede ve 35 ya da 40 dakika boyunca celiacs için kek pişirmek.
Pişirildikten sonra soğumaya bırakın.
Biz pasta serin olduğunda, biz pudra şekeri serpin olabilir istiyorsanız: ince süzgecinde biraz şeker koymak, kek üzerine koyun ve bir hafif bir dokunuşla vermek, bütün pasta buzlanma şeker ile kaplanacaktır.
Bizim tavsiyemiz
Pastayı bir miktar reçel ile doldurursak, coeliacs için daha tatlı bir kek haline gelecektir.
9 ila 10 gram mayanın limon suyunda çözünmüş 1 çay kaşığı kabartma tozu ile değiştirilebileceğini unutmayın. Aynı zamanda 5 ila 7 g gazificante bir zarf ile eşdeğer

Eğer süt ürünlerine alerjimiz veya tahammülsüzlük yaparsak, soya sütü veya pirinç sütü kullanabiliriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bilgi İşleme Modeli nedir?

Biceps Reflex nedir?

Virülans nedir?