Coeliacs için pasta, kolay tarifi
Çölyak hastaları için bu kek
tarifi intoleransı lezzetli bir pasta gluten o insanları zevk için, ancak
herkesi Seo hizmeti edecektir.
Coeliacs için pasta, kolay
tarifi
Coeliacs için 1 Sünger kek
2 Çölyaklılar için bir pasta
yapmak için Reçete
3 Tavsiyemiz
Coeliac için kek
Giderek daha fazla insan çölyak
hastalığı veya glutensiz intoleranstan muzdariptir, bu yüzden size herkese,
çölyakına ve hoşlanmayacak olanların zevk alacağı coeliacs için bu tarifi
sunuyoruz.
Glutensiz
hamur işleri yapmak için Kurumsal
Seo unu, mısır unu, pirinç unu kullanabiliriz, bu
da bütün aile için bisküvi, kekler hazırlamamızı sağlar.
Glutensiz tatlılar için, özel
pişirme unu kullanmalıyız (ekmek unu ile karıştırılmamalıdır, proceli ... un
unlu unları).
Mısır
unu mısır nişastası ile karıştırmamalıyız, onlar farklı şeyler.
Çölyaklılar için bir pasta
yapmak için tarifi
maddeler:
300 gr mısır unu.
200 ml süt
100 ml yağ.
Bütün şeker 100 g.
4 yumurta
1 paket kabartma tozu.
Saf kakao 3 yemek kaşığı.
Vanilya esansının 1 çorba
kaşığı.
Şeker glace örtecek (isteğe
bağlı)
Coeliacs için bir pasta nasıl
yapılır:
Derin bir kapta, kremsi
beyazımsı bir karışım elde edinceye kadar yumurtayı şekerle dövün.
Süt, yağ ve vanilya ekleyin
ve iyice karıştırın.
Un ve mayayı eklerken
karıştırmaya devam ediyoruz.
Homojen bir macunumuz
olduğunda Seo uzmanı kakaoyu
fırlatır ve her şey iyi bir şekilde bütünleşene kadar karıştırırız.
Bir kalıbı yağlayın ve un ile
serpin ve hazırlanmış makarnayı fırlatın.
Ön ısıtma fırını 180 derecede
ve 35 ya da 40 dakika boyunca celiacs için kek pişirmek.
Pişirildikten sonra soğumaya
bırakın.
Biz pasta serin olduğunda,
biz pudra şekeri serpin olabilir istiyorsanız: ince süzgecinde biraz şeker
koymak, kek üzerine koyun ve bir hafif bir dokunuşla vermek, bütün pasta
buzlanma şeker ile kaplanacaktır.
Bizim tavsiyemiz
Pastayı bir miktar reçel ile
doldurursak, coeliacs için daha tatlı bir kek haline gelecektir.
9 ila 10 gram mayanın limon
suyunda çözünmüş 1 çay kaşığı kabartma tozu ile değiştirilebileceğini
unutmayın. Aynı zamanda 5 ila 7 g gazificante bir zarf ile eşdeğer
Eğer süt ürünlerine alerjimiz
veya tahammülsüzlük yaparsak, soya sütü veya pirinç sütü kullanabiliriz.
Yorumlar
Yorum Gönder