Vintage nedir:
Vintage terimi , üzümlerin
hasat edilmesinin veya hasat edilmesinin gerçekleştiği süreyi ifade etmek için
kullanılır , bu nedenle, üretici, sofralık üzüm veya şarap üretimi için
kullanılabilecek üzümleri toplamaya karar verdiği tam anıdır. farklı sunumlarında,
çünkü bunlar daha ucuz ve daha pahalı Seo hizmeti olan şaraplar olabilir, ya da
oldukça gösterişli olan bu şaraplar.
kelimesi eski Latince kelime
"geliyor Vindemia" sırayla "oluşur vihum" çevirir hangi
için " şarap" veya " Demere kesilmiş veya kaldırılmış fiiller
ile ilgisi var", dolayısıyla onun anlamı anılır için de zaman Şarap
üretimi için gidilecek üzümlerin ya da masadaki tüketimlerinin giderildiği, kesildiği
veya toplandığı yerler.
Bağbozumu ya da hasatın uygun
zamanda yapılması önemlidir, bu nedenle, bu durumda, üzüm, şekerin ve asitlerin
oran oranı arasında bir denge olması gereken, eşsiz ya da neredeyse mükemmel
bir durumdadır. Çünkü bunlar, masaya yönelik olan üzümler için en uygun
seviyelere ulaşmalıdır.
Şarap üretimine yönelik
üzümler söz konusu olduğunda, iklim koşulları ve bunların çeşitli varyantları
alınmalıdır, çünkü hasat ya da hasat için en uygun zamanın ne zaman olduğuna
karar verirken etkili olan birkaç faktör vardır. Bu faktörler ya da
varyantlarda aşağıdakileri bulabiliriz:
üretim alanı, kuzey yarım kürenin
güney yarım kürenin bir bölgesinde bir hasat yapmakla aynı olmadığı için, ilk
olarak Temmuz-Ekim ayları arasında bir döneme sahibiz. İkinci sezon ise Şubat'tan
Nisan'a kadar iken; üzüm çeşitleri : beyaz üzüm ya da siyah üzüm hasadı
hakkında konuşmak aynı şey değildir, çünkü ilk önce ikinci ve şarap türlerinden
olgunlaşır .: Bir tür genel şarap
şarabının, toplanması gereken bir şekle sahip olması gereken ve üzümlerin
şekerler ile oynanan bir çeşit ince şarabın hazırlanması için işlenmesi gereken
koşullar tamamen farklıdır. Ayrıca, bakterilerin yok edilmesini ve nihai ürünün
korunmasını etkileyecek asidik maddelerle birlikte.
Üzüm hasadı nedeniyle
dünyanın farklı popülasyonlarında kutlamalar vardır, çünkü üzümlerin hasat
edildiğini ve toplandığını kutlamanın yolu budur, çünkü atalar için şarap
kasabalar ve köyler arasında bir köprüdür. Tanrılar, Kurumsal
Seo bunun için kutlanması
ve saygı duyulması gereken kutsal bir ritüel olarak görülüyordu.
Vintage Türleri
El Kitabı: mevcut olan en
karmaşık hasat türüdür, çünkü yüksek kaliteli, ince ve köpüklü şarapların
üretimi için kullanılır, bunun için, hasat daha karmaşıktır ve daha fazla
endişe ile yapılmalıdır. üzüm daha iyi seçim. Benzer şekilde, transfer şekli,
bu tür şarapların üretim maliyetlerini açıkça arttıran çok daha hassas
olmalıdır, çünkü yetenekli emek çok daha zahmetlidir.
Mekanik: Bu tür hasat, el
kitabından çok daha ucuzdur ve ikincisinin yüksek maliyetleri ve tam yetkili
personel eksikliği, onu daha az rafine edilmiş şarap türleri için en çok
uygulanan şey Seo uzmanı
getirmiştir. Bunun yapılması için, hasat, geç hasat olarak adlandırılan kafesin
biçiminde yapılmalıdır.
Yorumlar
Yorum Gönder