Vintage nedir:



Vintage terimi , üzümlerin hasat edilmesinin veya hasat edilmesinin gerçekleştiği süreyi ifade etmek için kullanılır , bu nedenle, üretici, sofralık üzüm veya şarap üretimi için kullanılabilecek üzümleri toplamaya karar verdiği tam anıdır. farklı sunumlarında, çünkü bunlar daha ucuz ve daha pahalı Seo hizmeti  olan şaraplar olabilir, ya da oldukça gösterişli olan bu şaraplar.


kelimesi eski Latince kelime "geliyor Vindemia" sırayla "oluşur vihum" çevirir hangi için " şarap" veya " Demere kesilmiş veya kaldırılmış fiiller ile ilgisi var", dolayısıyla onun anlamı anılır için de zaman Şarap üretimi için gidilecek üzümlerin ya da masadaki tüketimlerinin giderildiği, kesildiği veya toplandığı yerler.

Bağbozumu ya da hasatın uygun zamanda yapılması önemlidir, bu nedenle, bu durumda, üzüm, şekerin ve asitlerin oran oranı arasında bir denge olması gereken, eşsiz ya da neredeyse mükemmel bir durumdadır. Çünkü bunlar, masaya yönelik olan üzümler için en uygun seviyelere ulaşmalıdır.

Şarap üretimine yönelik üzümler söz konusu olduğunda, iklim koşulları ve bunların çeşitli varyantları alınmalıdır, çünkü hasat ya da hasat için en uygun zamanın ne zaman olduğuna karar verirken etkili olan birkaç faktör vardır. Bu faktörler ya da varyantlarda aşağıdakileri bulabiliriz:  üretim alanı,  kuzey yarım kürenin güney yarım kürenin bir bölgesinde bir hasat yapmakla aynı olmadığı için, ilk olarak Temmuz-Ekim ayları arasında bir döneme sahibiz. İkinci sezon ise Şubat'tan Nisan'a kadar iken; üzüm çeşitleri : beyaz üzüm ya da siyah üzüm hasadı hakkında konuşmak aynı şey değildir, çünkü ilk önce ikinci ve şarap türlerinden olgunlaşır  .: Bir tür genel şarap şarabının, toplanması gereken bir şekle sahip olması gereken ve üzümlerin şekerler ile oynanan bir çeşit ince şarabın hazırlanması için işlenmesi gereken koşullar tamamen farklıdır. Ayrıca, bakterilerin yok edilmesini ve nihai ürünün korunmasını etkileyecek asidik maddelerle birlikte.

Üzüm hasadı nedeniyle dünyanın farklı popülasyonlarında kutlamalar vardır, çünkü üzümlerin hasat edildiğini ve toplandığını kutlamanın yolu budur, çünkü atalar için şarap kasabalar ve köyler arasında bir köprüdür. Tanrılar, Kurumsal Seo   bunun için kutlanması ve saygı duyulması gereken kutsal bir ritüel olarak görülüyordu.

Vintage Türleri
El Kitabı: mevcut olan en karmaşık hasat türüdür, çünkü yüksek kaliteli, ince ve köpüklü şarapların üretimi için kullanılır, bunun için, hasat daha karmaşıktır ve daha fazla endişe ile yapılmalıdır. üzüm daha iyi seçim. Benzer şekilde, transfer şekli, bu tür şarapların üretim maliyetlerini açıkça arttıran çok daha hassas olmalıdır, çünkü yetenekli emek çok daha zahmetlidir.
Mekanik: Bu tür hasat, el kitabından çok daha ucuzdur ve ikincisinin yüksek maliyetleri ve tam yetkili personel eksikliği, onu daha az rafine edilmiş şarap türleri için en çok uygulanan şey Seo uzmanı getirmiştir. Bunun yapılması için, hasat, geç hasat olarak adlandırılan kafesin biçiminde yapılmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bilgi İşleme Modeli nedir?

Biceps Reflex nedir?

Virülans nedir?